Een storing aan uw cv-ketel?

We vinden het erg vervelend voor u dat u een storing aan uw cv-ketel heeft. U wilt dit uiteraard zo snel mogelijk verholpen hebben. Achterhaal de oorzaak van de storing (bijvoorbeeld door de storingscode op uw display te achterhalen) en neem direct contact met ons op. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze deskundige en ervaren monteurs komen vandaag nog bij u langs om u cv-ketel te repareren. Wij lossen uw probleem snel en professioneel op, zodat u er weer snel warmpjes bij zit. veelgestelde vragen.

 

Hoe snel zijn wij er?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, bepalen we samen welke urgentie uw situatie heeft. Onze deskundige en ervaren monteurs komen:

  • Met spoed bij u langs in urgente situaties.
  • Dezelfde dag nog bij u langs als uw cv-ketel uitvalt in de maanden oktober t/m februari.
  • De eerstvolgende dag bij u langs als de cv-ketel storing minder urgent is.

Wanneer u uw cv-ketel storing online bij ons aanmeldt, nemen wij de eerstvolgende werkdag telefonisch contact met u op, om vervolgens uw storing zo snel mogelijk in behandeling te nemen.
 

Stappen bij een storing aan uw cv-ketel

Voordat u een afspraak maakt met onze storingsdienst, zijn er een aantal punten die u zelf even kunt controleren. Zo voorkomt u dat u onnodig lang in de kou of zonder warm water komt te zitten. Het is mogelijk dat u de cv-ketel storing dan zelf kunt verhelpen. Tevens kunnen wij u makkelijker en sneller van dienst zijn bij het oplossen van de storing aan uw verwarmingsketel, wanneer wij al weten wat de storing precies is.


Als u water hoort stromen in uw radiator, de radiator hoort kloppen/tikken, dan is het wellicht nodig om de cv-ketel bij te vullen en de radiator te ontluchten. Bekijk ook onze instructie, zodat u zelf uw cv-ketel kunt bijvullen en/of uw verwarming kunt ontluchten:

  • CV-ketel bijvullen
  • Verwarming ontluchten