• BADKAMER EN DOUCHECEL

  Met zeer veel ervaring in badkamer stucwerk kunnen wij een ruime keuze aan decoratieve afwerkingen voor in de badkamer en douchecel bieden. Dit zijn ruimtes die rechtstreeks worden belast met water en waar inmiddels nieuwe richtlijnen voor zijn opgenomen om zowel de ondergrond als decoratieve afwerkingen zo goed mogelijk spanningsarm en waterdicht af te leveren. Hierdoor gaan de afwerkingen jarenlang mee zonder dat er ernstige schade optreedt. Niet alle decoratieve afwerkingen kunnen worden toegepast in de badkamer in verband met onderhoud.

 • SANITAIRE RUIMTE

  Bij sanitaire ruimtes die voorzien zijn van decoratieve afwerkingen dient de ondergrond goed behandeld te zijn om in een later stadium scheurvorming en ernstigere schade te voorkomen. Daarnaast is het voor het onderhoud belangrijk dat de decoratieve afwerkingen worden voorzien van een goede bescherming tegen externe vervuiling. Net als in de badkamer kunnen niet alle afwerkingen worden toegepast in verband met onderhoud en mechanische belasting.

 • KEUKENS

  Decoratieve afwerkingen in de keuken zijn een verrijking van de ruimte. Omdat de keuken een ruimte is die behoorlijk wordt belast, is bescherming van groot belang. De afwerking zorgt voor een genot tijdens het koken en verandert iedere keer weer je stemming en humeur. Niet alle decoratieve afwerkingen kunnen worden toegepast in verband met onderhoud en mechanische belasting.

 • PUUR DECORATIEVE AFWERKINGEN

  In deze categorie kunnen we allerlei technieken toepassen: pleister stucwerk, schilder, behang, kwast, spons, spuit, Italiaans stucwerk, Beal Mortex, kalkverf, Stoppen en Meeûs, Affreschi en Affreschi, Giorgio Graesan, Nova Color, Valpaint, San Marco, Venitaanse glanspleisters, marmer stuc, metallic stuc, metal stuc, microbeton, microcement en natuurlijk eigen handcrafted originals.

  Al deze soorten afwerkingen kunnen worden toegepast op objecten en in ruimtes die niet zwaar belast worden van buitenaf.

 • VLOEREN EN TRAPPEN

  Bij vloeren en trappen is een specialistische voorbereiding van de ondergrond vereist om tot een goed resultaat te komen. Betonnen vloeren, dekvloeren van cement en houten vloeren dienen spanningsarm te worden voorbereid met eventueel dilatatievoegen. We kunnen dit type vloer ook volledig wapenen met een glasweefsel. Hier hebben wij harde en slijtvaste afwerkingen voor zoals gietvloeren, microbeton, microcement, Beal Mortex, Beton Ciré of Resin vloeren. Alle soorten afwerkingen komen met zeer goede beschermingsproducten.

 • PLAFOND

  Afwerkingen op het plafond kunnen variëren van secco en fresco schilderingen tot afwerking met kalkverf of latex. Ook bieden we Italiaanse kalkpleisters, lijstwerk en ornamenten en bewegen we volledig mee met zelf gemaakte ontwerpen en ideeën. Niets is te gek, maar we letten wel altijd goed op of alles 100% uitvoerbaar is op een kwalitatieve en veilige manier.

 • EXTERIEUR

  Decoratieve afwerkingen zijn niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten. We hebben een groot aantal afwerkingen beschikbaar die we kunnen aanbrengen op een mineralen of isolatie ondergrond. Hierbij werken we met met een grote diversiteit aan materialen op basis van kalk, cement of kunstmatige producten.

  Structuren en ornamentiek, lijstwerk, blokverbanden of juist glad afgewerkt. Er is heel veel mogelijk. In het exterieur kunnen helaas niet alle decoratieve afwerkingen toegepast worden in verband met ons Noord-Europese zeeklimaat. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.