Groepenkast uitbreiden


Wilt u uw stroomvoorzieningen uitbreiden en beschikt uw woning of bedrijfspand al over een goede groepenkast? Dan kunt u er het beste voor kiezen om uw groepenkast uit te laten breiden. Dit is vooral raadzaam als u apparaten aanschaft die extra stroom verbruiken. Via elektricien.nl vindt u gemakkelijk een elektricien bij u in de buurt die u helpt met het uitbreiden van uw groepenkast.

Als u apparaten aanschaft met een vermogen van meer dan 2000 kilowatt is het van belang dat u een extra groep in de groepenkast laat plaatsen. Anders is de kans op kortsluiting erg groot. Zola Techniek weet precies hoe dit in zijn werk gaat en zorgt ervoor dat u uw nieuwe apparaten na het uitbreiden van de groepenkast veilig kunt gebruiken. Kies voor uw eigen veiligheid en laat het uitbreiden van uw groepenkast daarom altijd aan een vakman over.

Groepenkast vervangen

Bent u verhuisd en komt u tot de ontdekking dat uw nieuwe woning nog over een oude stoppenkast beschikt? Tegenwoordig worden in alle nieuwe woningen groepenkasten geplaatst. Deze zijn een stuk veiliger dan de ouderwetse stoppenkasten, dit komt mede door de aanwezigheid van een extra aardlekschakelaar. Hiermee worden kortsluiting en overbelasting voorkomen. Zola Techniek heeft voor u de specialist op het gebied van groepenkasten. Wij kunnen u alles vertellen over het vervangen van een groepenkast.

Werken met elektriciteit is gevaarlijk, laat dit daarom altijd over aan een erkend installateur. Deze weet precies hoe een groepenkast in elkaar zit en kan hem veilig voor u vervangen. Wilt u toch zelf aan de slag gaan? Let er dan wel op dat u een verzegelde groepenkast nooit zelf open mag maken. Laat dit altijd over aan een erkend installateur, want anders zal uw garantie op de groepenkast vervallen en tevens zal de verzekering alle schade aan het pand na het openen van de groepenkast niet dekken.